Faderskapstest för hund

Order Now 2590 kr

Vi erbjuder härstamningstest utan prov från modern. Testningen är dock mycket mer komplicerad. Med detta test får uppfödare och hundägare det första verkliga vetenskapliga beviset på en hunds stamtavla, med 99,99 % noggrannhet. Resultaten skickas via e-post 10 dagar efter att proverna har tagits emot i laboratoriet.

Hundens DNA-rastest

Order Now 1640 SEK

Vill du ta reda på och bekräfta vilka raser din hund tillhör? Det nya DNA-rasttestet för hundar är nu lämpligt för hundar med en övervägande europeisk historia. Testet kan användas för att ta reda på vilka raser som finns i en blandrashund. Testdatabasen omfattar upp till +350 hundraser och undertyper. Du får en resultatrapport inom 2-3 veckor direkt via e-post. Lämplig för blandrashundar och renrasiga hundar.

Hundens föräldrar DNA-test

Order Now Kr 1990

Det är oftast oklart, vem som är hundens far och mor. Ta reda på vem som är din hunds riktiga föräldrar, igenom hundens föräldrar DNA-test. Med hjälp av det här testet, så kan hunduppfödarna bygga upp ett vetenskapligt bevisat släktträd för hundarna. Testet är 99,99% säkert och pålitligt. Slutresultaten blir klara inom 10 dagar, från och med att proverna har anlänt till vårt laboratorium.

Allergitest för hunden

Order Now 1640 SEK

Ta kontroll över din hunds hälsa och välmående redan idag. Att veta sin hunds enskildhet hjälper dig att märka vilka saker, som är viktiga för hela hundens välmåendes skull. Hundarnas innovativa tester erbjuder möjligheten, för hundens allergiska kännedom. Med EasyDNA: s egna allergitest för hunden, så kan man förebygga hundens hälsa och välmående.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.