Undersökning för huden, framtidens hudbehandling för dig

Många kostmetologer och säljare för skönhetsprodukter, rekommenderar krämer, ändast igenom att titta på hudens utseende eller med en helt främmande skönhetsmaskin. Igenom att använda bra krämer för huden, räcker helt enkelt inte. Om man vill maksimera hudens välmående, så hehöver man information, så kan du få bättre hudvård, som är vetenskapligt bevisad.

Du ser slutresultaten, igenom att klicka på bilden.

skincareanalysisreport

DNA-test för huden: 5 perspektiv på åldrande

Fast+flexibilitet – En faktor i hudens fullhet och elasticitet är kollagen. Det är en av kroppens viktigaste protein, när man blir äldre, så förmiskas kollagen i kroppen och det leder till att man får rynkor. I generna kan man se, om personer åldras i förtid och kollagenens produktion förminskas.

Rynkor (Age) – Efektiviteten och hastigheten av kollagensyntes är bara en del av hudens rynkning. En annan viktig mekanism, är glykation. Den här processen är beroende av sockerförbrukningen, det påverkass av ärftliga förmågan att ta bort kroppens slutprodukter för socker-metabolism, (Advanced glycation and products). De här ämnena, orsakar skador för hudens proteinbyggnad. Såväl som saktar ner och främjar syntesen av kollagen, samt elastin-proteiner på huden. Vissa genetiska variationer ökar denna effekt.

När man solar sig+hudens pigmentering – När man solalar sig te.x. så utsätts man för UV-strålning. Alla människors hyd, reagerar olika vid solen. En del bränner sin hyd snabbt, medan andra får en vacker och fin solbränna. Det är viktigt att smörja in sig med solskyddsfaktor, efter hudens egenskaper. Med hjälp av testet, får man reda på hur huden reagerar av solstrålning och vilken solskyddsfaktor som passar, en själv bra.

Antioxidanter är fria mot radikaler – huden producerar antikroppar (antioxidanter) mot fria radikaler som genereras i kroppens ämnesomsättning. Fria radikaler är inte bra ämnen , för hudens uppbyggnad. Antioxidanters produktion är viktig, för radikalernas avstöttning och den här mekanismens reglering pågår i generna.

Känslighet+inflammation – Genererna är en del av hudens funktionella regleringsmekanismer. Om man ofta får inflammation eller att huden spicker, har att göra med generna, det påverkar även vid åldring av huden.

Provtagning

DNA-test för huden, är lätt  och enkelt att genomföra. Efter beställningen skickar vi, test-kitet hem till dig. Allt som man behöver för provtagningen, medföljer i test-kitet. Efter provtagningen, behöver du ändast skicka tillbaka proverna, för undersökning till våran laboratorium.

1. Massera topsen under tungan och insidan av kinden.

2. Låt topsen torka i en timme.

3. Skicka topsen i de färdigt addresserade kuverten.

Observera. Testet är vetenskapligt  bevisad, att den hjälper mot hudvård och förebyggande mot förändringarna, som orsakas vid förtidigt åldrande. Man måste ändå observera, att man inte kan förhindra åldring och att huden blir äldre. Med hjälp av testets information, kan man endast bromsa förändringarna. Åldringen påverkas te.x. av våran levnadsvanor.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.