Prisvinnare 2013 och 2014

EasyDNA har vunnit pris för sin kundservice av ledande medicinska sökmotorn WhatClinic.

whatclinic_award_icon113

EasyDNA var en bland några få listade att få WhatClinics kundservicepris för sin omsorg om våra kunder. Priset tilldelas endast de företag som visar en orubblig effektivitet och som uppfyller WhatClinics kriterier. Vi är stolta över att få ha tilldelats detta pris två år i rad.

EasyDNA har ett starkt fokus på att erbjuda en kundtjänstupplevelse som tillmötesgår våra kunders behov. Vi försöker konstant att förbättra vår kundservice genom feedback och kundenkäter och genom den högt värderade feedback våra kunder spontant skickar till oss efter ett avslutat test. Klicka här för att se våra WhatClinic certifikat.

WhatClinic – ett bättre sätt att välja klinik

WhatClinic.com grundades 2006 och är en ledande medicinsk sökmotor med uppdrag att hjälpa människor att hitta pålitliga medicin- och hälsotjänster. WhatClinic hjälper även till att göra jämförelser mellan kliniker så att man bäst kan hitta den som passar ens behov. WhatClinic används i engelsktalande länder och används av mer än 1 miljon användare under en månad. 2012 utökade WhatClinic sitt nätverk med hemsidor även för Brasilien och Mexiko.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.