Om testet

DNA-profilering är en analysmetod som är jämförbart med de tester kriminaltekniska laboratorium använder sig utav för att identifiera brottsoffer eller misstänkta gärningsmän. Vårt DNA-profileringstest analyserar och identifierar 21 olika genetiska markörer.

Det enda du behöver är ett av våra hemmaprovtagningskit; inuti kitet hittar du våra mun-tops som du enkelt och smärtfritt använder genom att gnugga på insidan av kinden och sedan är ditt DNA-prov redo att analyseras.

Testresultaten är klara inom 3-5 arbetsdagar från det att provet anlänt till vårt laboratorium. Priset för ett DNA-profileringstest är 1,320kr (inkluderar vårt hemmaprovtagningskit).

Ackreditering

Alla våra test utförs i vårt internationellt ackrediterade ISO17025-certifierade laboratorium. De 21 genetiska markörerna som testas är internationellt erkända markörer i DNA-testsammanhang.

Brett användningsområde

EasyDNA erbjuder ett brett utbud av alternativ när man väljer detta test beroende på den önskade användningen av din profil. Testet är idealt för dem som helt enkelt vill ha en laboratorieanalys av sitt DNA för att användas i personliga syften. Det kan exempelvis användas i förebyggande syfte för framtida genetisk identifiering eller för att bekräfta eller utesluta släktskap.

DNA-profilering kan vara lämpligt för personer som är involverade i eller arbetar med högriskyrken som en framtida säkring för identifiering.

Vi kan även hjälpa våra kunder att verifiera DNA-profiler som har utförts utav andra företag. Detta kan vara fall där man vill försäkra sig om kvalitén eller tillförlitligheten för en DNA-profil, exempelvis ett faderskapstest tillhandahållen av en föredetta partner.

Otrohetstest - att du ska kunna bekräfta dina misstankar om otrohet
Test för påvisning av sädesvätska
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.