Om testet

DNA-profilering är en avancerad analysmetod som liknar de tester som kriminaltekniska laboratorier använder för att identifiera brottsoffer eller misstänkta gärningsmän. Vårt DNA-profileringstest analyserar och identifierar 21 olika genetiska markörer, vilket ger en detaljerad och pålitlig genetisk profil.

Att genomföra testet är enkelt och smärtfritt. Med vårt hemmaprovtagningskit får du tydliga instruktioner och alla nödvändiga verktyg. Inuti kitet hittar du våra mun-tops, som du enkelt använder genom att gnugga på insidan av kinden. Därefter är ditt DNA-prov redo för analys.

Snabba och tillförlitliga resultat

Efter att ditt prov har anlänt till vårt laboratorium tar det endast 3-5 arbetsdagar att få testresultaten. Priset för ett DNA-profileringstest är 1,320 kr, och detta inkluderar kostnaden för vårt hemmaprovtagningskit.

Ackreditering och kvalitet

Alla våra tester utförs i vårt internationellt ackrediterade ISO17025-certifierade laboratorium. De 21 genetiska markörerna som vi analyserar är internationellt erkända och används ofta i DNA-test sammanhang. Detta garanterar att våra resultat är pålitliga och av högsta kvalitet.

EasyDNA erbjuder ett brett utbud av alternativ när du väljer att genomföra detta test, beroende på dina specifika behov. Vårt DNA-profileringstest är idealiskt för dem som vill ha en laboratorieanalys av sitt DNA för personliga syften. Det kan till exempel användas för framtida genetisk identifiering eller för att bekräfta eller utesluta släktskap.

DNA-profilering kan också vara lämpligt för personer som är involverade i eller arbetar inom högriskyrken, som en framtida säkerhetsåtgärd för identifiering.

Verifiering av DNA-profiler

Vi erbjuder även tjänster för att verifiera DNA-profiler som utförts av andra företag. Detta kan vara användbart i fall där du vill säkerställa kvaliteten eller tillförlitligheten hos en tidigare genomförd DNA-profil, exempelvis ett faderskapstest tillhandahållet av en före detta partner.

Med EasyDNA får du tillgång till tillförlitliga och snabba DNA-profileringstjänster. Beställ ditt hemmaprovtagningskit idag och upptäck de många fördelarna med att ha en detaljerad genetisk profil.

 

Otrohetstest - att du ska kunna bekräfta dina misstankar om otrohet
Test för påvisning av sädesvätska
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.