Kit till olika adresser

EasyDNA erbjuder möjligheten att få testkit skickade till separata adresser, både inom samma land eller till olika länder.

Gör ditt egna provtagningskit

Har du bråttom att få ditt test gjort eller befinner sig någon av testdeltagarna för avlägset för att nås tillräckligt snabbt med posten? I dessa fall finns möjligheten att göra egna provtagningskit genom att följa några enkla instruktioner.

Vanliga Frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna vi brukar få utav våra kunder. Skulle det vara så att du ändå inte skulle hitta svaret på din fråga, tveka då inte att kontakta vår kundtjänst för ytterligare information.

Provtagningsguide

Våra kit skickas ut till dig så fort din beställning har behandlats av oss. Alla försändelser skickas diskret förpackade utan företagsnamn eller innehållsbeteckning.

Betalningsalternativ

EasyDNA erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ för att uppfylla våra kunders olika behov. Tveka inte att kontakta oss om det skulle uppstå frågor eller funderingar kring din betalning.

Multimedia

Nedan hittar du videor, infografik och multimediapresentationer som vi skapat. Vi tycker detta är ett jättebra medel för kommunikation och för att nå ut till våra kunder! Ta en titt för att få ytterligare information om några utav våra tester.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.