Separata kit till olika adresser

EasyDNA kan erbjuda att få testkit skickade till separata adresser, både inom samma land eller till olika länder.

Vid utskick av separata kit tillkommer en extra administrationsavgift, där kostnaden beror på valda leveransdestination för de extra kiten. Varje kit som skickas från våra kontor har ett unikt referensnummer. När alla prov för testet i fråga skickats tillbaka och anlänt till vårt laboratorium är vi redo att påbörja analysen.

Många kontor – många möjligheter

EasyDNA är ett internationellt DNA-testföretag som opererar genom ett stort antal kontor världen över. Detta ger oss fördelen att kunna skicka kit till begärd adressen på kortast möjliga tid från närmsta kontor. Vi kan dessutom skicka blanketter och instruktioner på en rad olika språk, såsom franska, italienska, spanska, tyska, tjeckiska, ryska med flera.

Gör ditt egna provtagningskit hemma

Om du har bråttom att utföra ett test eller då testdeltagare befinner sig på avlägsna platser för att nås tillräckligt snabbt med posten, kan du överväga att göra ditt egna provtagningskit. Klicka här för att läsa om hur du kan göra ditt egna DNA-provtagningskit.

Var än du befinner dig eller vad dina behov än må vara kommer EasyDNA alltid försöka hitta den bästa lösningen, för att hjälpa dig på bästa sätt och på kortast möjliga tid. Kontakta gärna något av våra internationella kontor för att diskutera just dina behov.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.