Om EasyDNA

EasyDNA är en ledande leverantör av DNA-test som erbjuder tillförlitliga DNA-testtjänster världen över. Vårt uppdrag är att förse dig med test av högsta kvalitet, uppbackade av utmärkt kundservice redo att vara till din tjänst.

EasyDNA har över 10 års erfarenhet i branschen och har över åren byggt upp ett nätverk som innefattar fler än 25 kontor världen över och vi växer fortfarande! Våra DNA-test är alla internationellt ackrediterade och används av tusentals kunder världen över, såväl offentliga som privata.

Genom åren har EasyDNA uppmärksammats i många mediasammanhang tack vare vårt rykte att kunna tillhandahåla våra kunder högkvalitativa DNA-test. Dessutom har EasyDNA kunnat erbjuda våra tjänster till flera högprofilsfall genom åren på begäran av involverade myndigheter och juridiska parter.


Kvalitetssäkring

Vårt laboratorium är utrustat med den mest moderna och avancerade utrustning som finns på marknaden och drivs av en grupp välutbildade och specialiserade analytiker. Alla våra testmetoder är ackrediterade enligt det globalt erkända  ISO17025, inklusive många andra internationella certifikationer så som NATA, för att kunna erbjuda våra kunder DNA-test till högsta kvalitet och tillförlitlighet.  För att erhålla dessa ackrediteringar krävs det att laboratoriet måste uppfylla vissa strikta kriterier för kontroll och kvalitetssäkring. Det betyder också att laboratoriet regelbundet inspekteras av oberoende parter för att se till att dessa kriterier upprätthålls.

Bred portfölj av DNA-test

EasyDNA erbjuder ett brett utbud av DNA-test och håller oss uppdaterade med den senaste teknologin för att kunna tillhandahålla våra kunder det bästa inom DNA-testande. Förutom våra hemmatest, med vilka du enkelt och bekvämt själv kan ta dina DNA-prov hemifrån, erbjuder EasyDNA även en uppsjö av andra test såsom olika typer av faderskapstest, släktskapstest, prenatala testmöjligheter och hälsotest för att nämna några.

Vi bryr oss!

Vårt välutbildade och prisvinnande kundserviceteam är redo att stå till tjänst i varje steg av testprocessen och är väl medvetna om att ärenden som rör DNA-testande kan vara emotionella och svåra. Vi strävar därför alltid efter att göra tjänsten så enkel och smidig som möjligt. Tveka inte att kontakta oss – vi hjälper dig gärna att svara på alla dina frågor, vilka de än må vara.

Kontakta oss idag!

Ring vår kundtjänst eller låt oss ringa upp dig! Du kan även maila oss eller chatta med oss via

EasyDNA,
Level 5, Amphenol Business Centre
Thanet Way, Whitstable
Kent CT5 3SB
United Kingdom

Tel: 0044 (0) 1227 502 962

Web: www.easydna.se
Email: [email protected]

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.