Överkänslighetstest

Order Now Kr 1520

Har du ofta oförklarliga hälsoproblem? Misstänker du att du har någon form av överkänslighet eller intolerans mot vissa ämnen? Har du utsatts för mögel? Ett nytt och innovativt överkänslighetstest undersöker känslighet för upp till 400 livsmedels- och 325 miljöämnen. Testet omfattar även näringsämnen, metaller, tarmkänslighet och hormonanalys! Resultaten är tillgängliga inom 7-10 dagar efter att proverna har tagits emot i laboratoriet. Starta din egen hälsoresa med EasyDNA överkänslighetstest! "Du får testerna till ett lägre pris när du beställer för flera personer på en gång!" ★ ★ ★ ★ ★ ” En fantastisk och användbar presentidé!" ★ ★ ★ ★ ★

Mikrobiom

Order Now 2370 kr

Är din tarmfunktion i balans? Nu kan du ta reda på hur din tarm fungerar och hur bra den mår med ett mikrobiomtest som du kan ta prov på direkt i ditt hem. Du kan ta reda på tarmmikrobernas sammansättning och funktion. Resultaten är klara inom 2-3 veckor och skickas direkt till din e-postlåda.

Omfattande genpanel

Order Now 3240 kr

Vill du ta reda på mer om din hälsa? EasyDNA:s gentest Know Yourself ger dig en mängd genetisk information inom områden som härkomst, personlighetsdrag, fysisk prestationsförmåga, kroppens reaktion på olika näringsämnen, mottaglighet för sjukdomar och hudvårdsbehov.

Gentest

Order Now 2690 Kr

Beställ ett genetiskt test och avgör dina risker att bli sjuk. Genetiska tester har tack vare avancerad teknik och vetenskaplig forskning, har gjort det möjligt för alla att utforska sina egna gener. Nu kan alla få tillgång till sitt eget arv. EasyDNA erbjuder gentest som du kan använda för att avgöra din risk för allmäna sjukdomar. Med denna information kan du fokusera din uppmärksamhet på ett hälsosamt liv och minska riskerna för sjukdomar.

DNA-utforskning för barn

Order Now Kr 1300

Ta reda på hur dina barns gener influerar deras personlighet och vad de har fallenhet för med vårt DNA-utforskningstest för barn.

Celiaki gentest

Order Now Kr 1590

Celiaki är en autoimmun sjukdom, när man föds så vet man att det kan påverka vissa typer av gener. Vi erbjuder ett nytt gentest, som tar reda på om sjukdomen är ärftlig.

Laktosintolerans gentest

Order Now Kr 1490

Får du besvär, när du använder mjölkprodukter? Får du ont i magen, är den svullen och fungerar den konstigt? Du kanske har laktosintolerans, det betyder att man har lägre nivå av enzymer i tunntarmen, som kallas för laktas och som man behöver för att mjölksockret kan sönderdelas och tunntarmen kan ta upp det igen. Ta reda på det fort och smidigt med hjälp av gentestet.

Hudens DNA-test

Order Now Kr 1590

DNA-test för huden, är den bästa lösningen för bra hudvårds kvalite. Med hjälp av testet, så får du information, om din huds egenskaper och åldrandets egenskaper, som har att göra med ärvda gener. Testet är ny och innovativ, lösning för bättre hudvård.

Diet och näring DNA-test

Order Now Kr 1890

Är du trött på att försöka att gå ner i vikt, utan resultat? Diet- och näring DNA-testet hjälper dig att ta reda på vad som inte, går rätt till, när det inte fungerar, att gå ner i vikt.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.