Hur fungerar testet?

Man blir trött på att försöka att gå ner i vikt och matkosten blir inte intressant längre.Tro det eller inte, men matkost och gener, går hand i hand. Om du har svårigheter att gå ner i vikt eller försöka hålla i vikten du gått ner i, så kan  svaren finnas i generna. Testet hjälper dig att förstå, varför det är svårt att få den vikt man vill ha och varför man inte lyckas med hälsosam matkost.

Slutresultaten

Det testet hjälper dig med, är att ta reda på, hur näringsämnena och deras fördelning fungerar i kroppen. Med hjälp av informationen, kan du planera en matkost som passar dig bra. Slutresultaten hjälper dig att förstå följande frågor:

 

  • Hur kroppens ämnesomsättning fungerar, som leder till att man förstår hur viktminskningen fungerar.
  • Vilken kost som fungerar bäst för din kropp.
  • Instruktioner om vilken typ av träning, som skulle fungera bäst för din kropp, för det mesta är olika individer lämpade för en liten annan träning för att maksimera deras föredelar.
  • Information hur kroppen fungerar vid olika typer av träning. Slutresultaten tar reda på laktos-och intolerans gener, många kan bära på dessa mutationer i generna, som utsätter ämnenas defekta absorption.

Rapporten tar reda på, vilka gener som påverkas av matkosten, te.x. så kanske du äter små mellanmål hur mycket som helst, men är ändå hungrig? Du kan titta exempel av slutresultat, igenom att klicka på bilden.

Specialerbjudande

Diet- och näring DNA-test är 1890 kr. specialerbjudande erbjuder vi två tester för 3490 kr. Fråga efter erbjudande från våran kundtjänst: [email protected].

Vad test-kitet innehåller

När du beställt test-kitet, så skickar vi den, via posten och du får den inom några arbetsdagar.Test-kitet innehåller allt, som man behöver, när man genomför testet.

 

  • 2 x sterilla tops, som är till för provtagningen.
  • Bruksanvisning för hur man genomför testet och hur man skickar iväg proverna till våran laboratorium.
  • Avsändnings kuvertet som har färdig adress.

Hur du genomför testet

Du genomför testet, igenom  att massera ifrån insidan av munnen i några sekunder, efter det lägger man topsen te.x. i ett rent dricksglas i rumstemperatur i en timme. När topsen har torkat, så skickar man iväg proverna i det adresserade kuvertet till våran laboratorium. Resultaten blir klara inom 4-8 veckor och slutresultaten skickar vi till din mail-adress, som du angivit oss. Det här testet passar för alla som är intresserade av sitt egna välmående och ett hälsosamt liv.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.