GPS Orgins test

Order Now Kr 1990

Nu och innovativ test, tar reda på din historia, där du härstammar ifrån. Testet tar reda på från vilket område dina rötter kommer ifrån. Det här är marknadens mest exakta och bästa test, som undersöker din släkthistoria.

Otrohetstest

Order Now Kr 2990

EasyDNA har introducerat otrohetstest för att du ska kunna bekräfta dina misstankar om otrohet eller på ett vetenskapligt och tillförlitligt vis kunna slå ner dem. På EasyDNA erbjuder vi otrohetstest till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för att få ett prisförslag för just ditt fall. Resultaten är klara inom 10 arbetsdagar.

Drogtest

Order Now 1690 Kr

Ta reda på om din nära och kära har använt droger med hjälp av en drogtest. Genom en innovativ metod används hår eller hudhår istället för urin. En exakt drogsele som visar droganvändning under de senaste 3 månaderna. Testet fastställer noggrant och pålitligt om en person har använt droger. Testet är upp till 5 gånger mer känsligt och exakt än konventionell laboratoriedrogtestning. Resultaten kan erhållas på bara 3 dagar.

Expresservice

Order Now Kr 1490

EasyDNA Sverige erbjuder expresservice för de kunder som behöver få resultat på snabbast möjliga tid. Med detta alternativ är resultaten klara inom 3 arbetsdagar.

Sädesvätskeprov

Order Now 2290 kr

Misstänker du att din partner är otrogen? Har du funnit en fläck som skulle kunna vara sperma? Ta hjälp av vårt test för påvisning av sädesvätska.

DNA-profilering

Order Now Kr 1320

EasyDNA kan förse dig med ditt personliga genetiska fingeravtryck. Testet vi erbjuder analyserar 21 genetiska markörer i ditt DNA, vilket ger dig en profil unik för dig - ingen annan kan ha samma profil (fråntaget om du har en identisk tvilling).

Diskreta test

Order Now Kr 1400

Genom vår breda erfarenhet inom forensiskt DNA-testande, har EasyDNA möjligheten att erbjuda våra kunder de allra senaste forensiska analysmetoderna för de fall där våra kunder inte har möjlighet att använda våra egna testkit. Kontakta oss för en gratis konsultation angående de provmaterial du skulle vilja få analyserade.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.