GPS Orgins test

Order Now 1990 kr

Nu och innovativ test, tar reda på din historia, där du härstammar ifrån. Testet tar reda på från vilket område dina rötter kommer ifrån. Det här är marknadens mest exakta och bästa test, som undersöker din släkthistoria.

Otrohetstest

Order Now Från 2990 kr

EasyDNA har introducerat otrohetstest för att du ska kunna bekräfta dina misstankar om otrohet eller på ett vetenskapligt och tillförlitligt vis kunna slå ner dem. På EasyDNA erbjuder vi otrohetstest till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för att få ett prisförslag för just ditt fall. Resultaten är klara inom 10 arbetsdagar.

Expresservice

Order Now Från 1490 kr

EasyDNA Sverige erbjuder expresservice för de kunder som behöver få resultat på snabbast möjliga tid. Med detta alternativ är resultaten klara inom 3 arbetsdagar.

Test för påvisning av sädesvätska

Order Now Inte tillgänglig

Misstänker du att din partner är otrogen? Har du funnit en fläck som skulle kunna vara sperma? Ta hjälp av vårt test för påvisning av sädesvätska.

DNA-profilering

Order Now 1,320 kr

EasyDNA kan förse dig med ditt personliga genetiska fingeravtryck. Testet vi erbjuder analyserar 21 genetiska markörer i ditt DNA, vilket ger dig en profil unik för dig - ingen annan kan ha samma profil (fråntaget om du har en identisk tvilling).

Diskreta test

Order Now Från 1,400 kr

Genom vår breda erfarenhet inom forensiskt DNA-testande, har EasyDNA möjligheten att erbjuda våra kunder de allra senaste forensiska analysmetoderna för de fall där våra kunder inte har möjlighet att använda våra egna testkit. Kontakta oss för en gratis konsultation angående de provmaterial du skulle vilja få analyserade.

This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.