Har du bråttom? Välj vårt Expressalternativ

Behöver du dina resultat så snart som möjligt? EasyDNA Sverige erbjuder expresservice för de fall där tiden är av högsta prioritet. Med expressalternativet kommer dina resultat vara klara inom endast 3 arbetsdagar*.

Expresservice erbjuds till en kostnad av 1490 kr** och erbjuds som alternativ till de flesta utav våra DNA-test , inklusive faderskapstest (med undantaget prenatalt faderskapstest). Denna extra kostnad är densamma oavsett DNA-test eller antalet personer som testas.

Du kan uppgradera ditt DNA-test till express, antingen när du placerar din order eller fram tills dess att dina prov anlänt till vårt laboratorium.

*Var vänlig notera att expresskostnaden på 1490kr tillkommer det ordinarie priset för det DNA-test du valt.

** Var vänlig notera att expresstjänsten börjar gälla från det att proven anlänt till vårt laboratorium, varpå vi kontaktar dig angående förväntat datum för dina provresultat. Dina resultat är klara inom tre arbetsdagar. Arbetsdagar inkluderar inte helger, bankfria dagar eller helgdagar. 

Har du inte tid att vänta på vårt hemmaprovtagningskit? Läs här om hur du kan göra ditt egna kit.

Att uppgradera ditt test till express

Du kan närhelst uppgradera ditt test till express från det att du gjort din beställning fram tills dess att dina prov anlänt till oss för analys. När dina prov ankommit till vårt laboratorium skickas ett bekräftelsemail till dig med förväntat datum för dina provresultat. Du har då möjligheten att uppgradera ditt DNA-test till express upp till en arbetsdag efter det att du fått vårt bekräftelsemail. Den extra kostanden på 1490kr  är densamma oavsett DNA-test eller antalet personer som testas.

Kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar angående att uppgradera ditt DNA-test till express.

Såhär går det till

Du beställer ditt expresstest antingen när du beställer ditt ordinarie test eller fram tills dess att dina prov anlänt till oss för analys. När proven anlänt till vårt laboratorium skickas ett bekräftelsemail till dig med förväntat datum för dina provresultat. Expresstiden gäller från det att proven anlänt till vårt laboratorium. Expressanalys påverkar inte kvalitén eller tillförlitligheten av provresultaten. När dina provresultat är klara skickas de till den epostadress du angett.

Resultat inom 24 timmar

För vissa test kan vi erbjuda 24-timmars service för en extra kostnad. Tiden gäller från det att proven anlänt till vårt laboratorium och den extra kostnaden är betald. Var dock vänlig att notera att vi inte kan erbjuda detta alternativ för alla typer av test. 24 timmar är en snäv tidsram och vi erbjuder endast denna tjänst då vi är säkra på att vi kan leverera resultat inom den avtalade tiden.

Kontakta oss för frågor angående expresservice inom 24 timmar.

Expresservice ej tillgängligt för alla DNA-test

I dagsläget kan vi ej erbjuda expresservice för X-kromosomtest, mtDNA-test och prenatalt faderskaptest.

Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar angående våra expressalternativ.

Faderskapstest Hemifran
Moderskapstest
Diskreta test
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.