Faderskapstesttjänst

EasyDNA erbjuder en DNA-testtjänst där alla tester utförs i ett ackrediterat laboratorium som använder de mest avancerade metoderna för att utföra testerna. På så sätt når vi tillförlitliga resultat upp till 99,999 % noggrannhet. Detta ger ett korrekt och vetenskapligt godkänt sätt att ta bort alla tvivel om huruvida du är den verkliga biologiska pappan till barnet.

 

Högkvalitativ DNA-testtjänst

Vi är alltid redo att svara på alla frågor som ställs av kunden, relaterade till att lägga beställningar, testmetoder eller andra frågor som är viktiga för kunden. Maila dina frågor till [email protected] eller kontakta vår kundtjänst direkt.

Faderskapstestpriserna börjar på 1 890 kronor, som kan användas för att testa en (1) förmodad far och ett (1) barn. Resultaten är tillgängliga inom 3-5 arbetsdagar efter att vi tagit emot proverna i laboratoriet. När vi tagit emot din beställning får du DNA-testpaketet direkt hem till dig och du kan ta provet enligt de tydliga instruktioner som följer med paketet. Alternativt kan du göra provtagningssatsen själv.

Ett ledande genetiklaboratorium

Alla våra DNA-faderskapstester utförs i ett internationellt ackrediterat laboratorium där proverna analyseras med 21 genetiska markörer. Du kan byta till att beställa testet genom att välja status högst upp på sidan. Du kan också lämna din beställning genom att maila [email protected]. Kom ihåg att ange exakt adressuppgifter och hur många personer du vill testa i beställningen. Du kommer att få banköverföringsformuläret och ordersammanfattningen via e-post. När kontoöverföringen är genomförd får du testkitet på den adress du angav i beställningen.

Observera att vi endast kan garantera standard handläggningstid enligt ovan då proven tagits med de orala tops som tillhandahålls i vårt hemmatestkit. Om diskreta prov använts kan detta leda till förlängd handläggningstid.

Vill du veta mer om faderskapstestet?

Faderskapstest är ett DNA-test som är den bästa och mest pålitliga metoden för att fastställa barnets biologiska far. Testet jämför DNA-profilerna för barnet och den förmodade fadern, baserat på vilket man tillförlitligt kan avgöra om personen är barnets pappa eller inte. Om barnets pappa inte är tillgänglig för testet är det möjligt att använda släktskaps-DNA-testmetoder för att fastställa faderskapet. Vi erbjuder testerna till ett överkomligt pris, och använder alltid den mest avancerade tekniken för att göra testet, för att säkerställa tillförlitligheten hos resultaten. Testerna utförs av ett ackrediterat laboratorium enligt ISO 17025, vilket är en indikation på resultatens tillförlitlighet. Laboratoriets högutbildade och erfarna personal säkerställer tillförlitlig drift av laboratoriet.

Faderskapstest ger snabbare resultat

EasyDNA erbjuder möjligheten att få testkit skickade till separata adresser, både inom samma land eller till olika länder.

Kostnaden för vårt faderskapstest börjar på 1,890kr och inkluderar DNA-analys av två personer – trolig fader och ett barn. Dessutom kan ett prov från modern skickas med utan extra kostnad. Vi rekommenderar att även inkludera moderns prov om möjligt (Läs mer om Varför testa modern i ett faderskapstest?)

Du kan även göra ditt egna testkit. Även om vi rekommenderar våra kunder att använda vårt hemmaprovtagningskit förstår vi att det i vissa fall inte är möjligt. Typiska scenarion kan vara om man befinner sig på en avlägsen plats eller vid brådskande fall, vilket gör att det inte är möjligt att invänta vårt kit med posten. Du kan då faktiskt göra ditt egna provtagningskit, vilket möjliggör provtagning i samma stund behovet uppstår.

Vi kan även erbjuda expresservice för en extra kostnad för de fall där tid är av högsta prioritet.

 

Hur man tar ett prov i ett DNA-test

DNA-provet för faderskapstestet tas med en steril bomullspinne. Efter att du har lagt beställningen skickar vi ett provtagningspaket till dig som innehåller nödvändiga papper, provtagningsinstruktioner och sterila pinnar.

Ta provet enligt instruktionerna, gnugga insidan av munnen med pinnen för att få cellerna att lossna i provet. När pinnen är torr lägger du den i ett kuvert med returadressen klar. Provtagning är enkel och lätt att utföra. Du kan göra allt detta hemma.

Ibland uppstår en situation där barnets pappa eller barnet själv bor i ett annat land. I denna situation kan testning göras genom att resa till det aktuella landet. Ett annat sätt är att göra det via post. EasyDNA är ett internationellt företag och våra tjänster erbjuds över hela världen. Det är därför vi kan erbjuda ett flexibelt faderskapstest. En annan person kan besöka ett annat lands easyDNA-kontor. Vid behov kan EasyDNA skicka testkitet var som helst i världen.

 

Varför testa mor i ett faderskapstest?
Prenatalt faderskapstest – riskfritt och icke-invasivt
Moderskapstest -att bekräfta biologiskt släktskap mellan mor och barn
This site uses cookies. Find out more about this site’s cookies.